Navigation screen problems - Infiniti QX60 Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 05-01-2019, 05:05 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Navigation screen problems

My wife has had a 2016 QX60, since new. We have had a unique problem with the GPS navigation screen in the past six months. It has been inspected by two different Infiniti dealerships, with the problem not being resolved, as they "could not duplicate the problem". This is in spite of providing screen shots on her phone as to what was actually taking place on the GPS screen.
This is only occurring on lengthy trips lasting approximately three hours or more. Initially, the detail on the screen begins to disappear as far as streets, scenery etc. This is eventually followed by icons gradually disappearing (miles to destination, speed limit etc). Finally, we are left looking at a blank screen with only the vehicle icon and one road being displayed, even if we are in a city with multiple roads. Then the vehicle icon freezes completely. We are unable to program anything further at that point.
Turning the vehicle off and on does not correct the problem, unless the duration is longer than a few minutes (fuel stops etc). Once this problem initially occurs, it seems to reappear much quicker the next time (45 minutes as opposed to three hours).
On our last trip, the system rebooted on its own while driving. We hoped that the problem was solved, but it returned an hour later.
Obviously this isn't something that I can repair myself, but I'd like to be able to point the technicians in the right direction, as they seem unable to find any previous examples that match our problem.
Thanks.
kplange is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 06-28-2019, 10:36 AM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I’m having virtually the same problem with my 2016 QX60 as kplange with the nav system and other screens. Very frustrating and Infiniti’s been telling me for over a year that they’re working on it. I didn’t pay this kind of money for a product with a manufacturer’s defect that they can’t seem to be able to fix.
Jim Bough is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 06-28-2019, 04:49 PM
Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 35
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
When I had some weird screen glitches on my 2017, the dealer couldn't figure out what was causing it so they replaced the internals under warranty. No fuss no cost.
hobbes is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 06-30-2019, 11:33 AM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
The master unit was replaced under warranty in my QX60 but that did NOT fix the problem. On the first long drive after replacement, the exact same problem happened. Still nothing from Infiniti about a solution. Getting tired waiting.
Jim Bough is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 07-05-2019, 09:19 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Earlier this week, I escalated the problem to Infiniti Corporate.
Jim Bough is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome