2014 QX60 Liftgate acting up - Infiniti QX60 Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 08-16-2019, 04:07 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
2014 QX60 Liftgate acting up

My 2014 QX60's liftgate only opens/closes when the ignition is on. I tried the key fob, button over the license plate, and the button on the inside to the lower left of the steering wheel. I also checked to make sure the POWER DOOR button was on and it is. When the ignition is on it opens and closes just fine. If off...nothing. Anyone know how to fix this? I don't think I changed any settings.
edotjdot is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-18-2019, 03:52 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
2014 also - I just had the lift gate module replaced - it completely failed. It was just out of warranty but they covered it for me.

Now it works like the newer models - only beeps initially instead of the entire time it is opening/closing - that is nice.
Allison Yiacas is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome