Qx60 - Navigation and audio clock problem - Infiniti QX60 Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 06-16-2017, 10:49 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Qx60 - Navigation and audio clock problem

Bought my vehicle less than 2 months ago-new, now with 1400 miles on it. Two weeks ago the clock stopped updating while driving the car. So if I start the car at 8:30 to go to work it stays on 8:30 until I turn the car off and start it again. If I change the display from audio to map the clock is right on the map. Now the navigation system isn't updating correctly and has a long delay (3 or Moreno minutes) if I am trying g to add an address. Also, It shows me at the same location even after driving 30 miles. Has anyone else experienced this or know how to fix it? I have an appointment at the dealership but it is really getting on my nerves. Thanks in advance for help.
Skadia Lane is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-19-2017, 03:00 AM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
All I can say is have it checked out by Infiniti but they may need you to replicate the issue in their presence.

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk
SF291991 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome